Цей салат на ювілеї дочки розлетівся одним з перших. Я навіть спробувати не встигла. Вже наступного дня приготувала ще одну порцію і насолодилась ним сповна. Це справді – неперевершений смак! Ділюсь рецептом!

ЦІКАВО

Цей салат на ювілеї дочки розлетівся одним з перших. Я навіть спробувати не встигла. Вже наступного дня приготувала ще одну порцію і насолодилась ним сповна. Це справді – неперевершений смак! Ділюсь рецептом!

Овочевий салат з куркою та маслинами

Замість кунжуту, підійдуть домашні або покупні сухарики. Замість філе курки можна взяти стегно, знявши кістку, так закуска буде ніжнішою. Помідори підійдуть як звичайні, так і чері, а олію беріть будь-яку на ваш смак. Головне, після обсмаження викладіть шматочки м’яса на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого жиру.

Унікальність цього салату в тому, що всі інгредієнти чудово поєднуються і доповнюють один одного, а гірчиця робить його більш вишуканим та унікальним. Подавати одразу після приготування.

Вам знадобиться:

300 г. курячого філе

120 г. помідорів

100 г. огірків

100 г. маслин без кісточок

100 г. твердого сиру

1-2 ст. л. оливкової олії

1,5 ст. л. французької гірчиці

1 ч. л. кунжуту

сіль за смаком

Готуємо так:

Курку ріжемо тонкими смужками і смажимо на олії 5-7 хвилин, під час цього додаємо сіль.

Маслини нарізаємо кільцями, а сир, огірок і помідор – кубиками.

Змішуємо всі компоненти, додаємо гірчицю та посипаємо кунжутом.

Смачного, друзі!

Фото з вільних джерел

Добавить комментарий