Цей салат на ювілеї дочки розлетівся одним з перших. Я навіть спробувати не встигла. Вже наступного дня приготувала ще одну порцію і насолодилась ним сповна. Це справді – неперевершений смак! Ділюсь рецептом!

Цей салат на ювілеї дочки розлетівся одним з перших. Я навіть спробувати не встигла. Вже наступного дня приготувала ще одну порцію і насолодилась ним сповна. Це справді – неперевершений смак! Ділюсь рецептом!
Овочевий салат з куркою та маслинами
Замість кунжуту, підійдуть домашні або покупні сухарики. Замість філе курки можна взяти стегно, знявши кістку, так закуска буде ніжнішою. Помідори підійдуть як звичайні, так і чері, а олію беріть будь-яку на ваш смак. Головне, після обсмаження викладіть шматочки м’яса на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого жиру.
Унікальність цього салату в тому, що всі інгредієнти чудово поєднуються і доповнюють один одного, а гірчиця робить його більш вишуканим та унікальним. Подавати одразу після приготування.
Вам знадобиться:
300 г. курячого філе
120 г. помідорів
100 г. огірків
100 г. маслин без кісточок
100 г. твердого сиру
1-2 ст. л. оливкової олії
1,5 ст. л. французької гірчиці
1 ч. л. кунжуту
сіль за смаком
Готуємо так:
Курку ріжемо тонкими смужками і смажимо на олії 5-7 хвилин, під час цього додаємо сіль.
Маслини нарізаємо кільцями, а сир, огірок і помідор – кубиками.
Змішуємо всі компоненти, додаємо гірчицю та посипаємо кунжутом.
Смачного, друзі!
Фото з вільних джерел