
Картопля з грибами, запечена в гарбузі
Цей осінній рецепт, вам точно сподобається. Дуже простий і смачний рецепт, який допоможе вам насолоджуватися кожним осіннім днем.
Інгредієнти:
- 3 великих картоплини
- 400 г будь-яких грибів
- великий гарбуз
- 1 головка ріпчастої цибулі
- рослинна олія
- сіль, перець за смаком
Приготування:
Картоплю з грибами наріжте і обсмажте на сковороді з цибулею і сіллю до напівготовності. З гарбуза акуратно зріжте верхівку (отвір повинен бути не дуже великим) і залиште її в якості кришки.
Відокремте м’якоть і ретельно промийте гарбуз всередині і зовні.
Складіть обсмажену картоплю з грибами в гарбуз, закрийте «кришкою» і поставте у духовку. Випікайте близько 40 хвилин при 180 градусах, поки гарбуз не стане м’яким.
Фото ілюстративне, з вільних джерел.